Et år på ØKO i levende billeder

Et år på ØKO er et eventyr, der styrker dig som menneske, både fagligt, socialt og personligt! ØKO er et kreativt frirum, hvor du kan udvikle dig i fællesskab med andre unge.

KAMPAGNEDOKUMENTAR

Denne kampagnedokumentar handler om en gruppe danske unge, der tager rejsen fra den Økologiske Produktionsskole på indre Nørrebro til Tamale i den nordlige del af Ghana. Filmens omdrejningspunkt er unges adgang til uddannelse i fattige landområder i Tamale, og fortælles igennem de danske unges oplevelser af virkeligheden de møder. Se filmen og tag med på en rejse ind i en helt anden verden med høvdinger, blodrøde grusveje, fattigdom og livsglæde, seje unge og ekstrem mangel på uddannelsesmateriale

POLITISK KAMPAGNEFILM

En film om elevers kamp for bevaring af skoleydelsen. Produktionsskolens opgave er, at vi elever skal udvikles ”fagligt, socialt og personligt”, således at vi bliver i stand til at påbegynde en ungdomsuddannelse. Der er altså tale om en ”transformation” fra én tilstand til en anden. Men lovforslaget om at “harmonisere” skoleydelsen til SU – niveau ”kortslutter” denne logik, idet endemålet forudsættes opnået fra start.