Idrætspædagogik

På idrætspædagogisk linje tilføres din egen glæde ved at røre dig – med udgangspunkt i sport/træning – en dybere forståelse for instruktion, pædagogik, teambuilding m.m. Du stilles overfor praktiske og konkrete opgaver med at arrangere og gennemføre træning og events med og for børn/unge. Værkstedet arbejder sammen med lokale folkeskoler, institutioner og fodboldklubben Nørrebro United.

Et ophold på idrætspædagogisk linje giver dem, der interesseret sig for fysisk aktivitet, en mulighed for at afprøve sig selv og lære noget om pædagogik, teambuilding og sundhed. Målet er at blive rustet til uddannelse eller arbejde inden for idræt og det pædagogiske område – og/eller aktiv deltagelse i foreningslivet.

Den idrætspædagogiske linje ledes af David Ottesen, der bl.a. er læreruddannet, tidligere ungevejleder og UEFA-certificeret fodboldtræner.

Idrætspædagogisk værksted har lokaler i Husumgade 44, gården. Der er rundvisning på skolen hver onsdag kl. 9.30 på Husumgade 44 (Gastronomi, Dans / Hip-hop og Idrætspædagogik). Kig forbi og tag en snak med os.