Dans / Hip-hop

Hvad laver vi?

Hverdagen på Hip hop/Danselinjen starter typisk med halvanden times fysisk grundtræning. Det kan være yoga, ballet- eller jazzteknik. Derefter følger to lektioner i forskellige stilarter, f.eks. popping, locking, break, dancehall, hip hop, house, waacking eller krump.

Vi arbejder både med at skabe egne koreografier og fungere i gruppesammenhænge. I freestyle vil du blive udfordret og inviteret til at udvikle og styrke din personlige stil.

Hip hop/Danselinjen forbereder shows for skolens andre linjer ved forskellige events. I kommer også til at optræde med danseshows ved forskellige offentlige arrangementer.

Hvad lærer du?

Du får teori, historie og en bred viden om hele hip hop kulturen og dens elementer. Samtidig får du en masse daglig fysisk danse-træning samt et indblik i de forskellige stilarter.

Din evne til at samarbejde bliver udfordret gennem gruppearbejdet, og gennem fokus på din individuelle stil og potentiale får du styrket din selvfølelse og selvtillid. Du får også erfaring i at optræde foran andre.

Hvad kan du bruge det til?

Den regelmæssige og disciplinerede fysiske træning udvikler dig. Du lærer, at selv indenfor fysiske og kreative fag som hip hop og dans er det vigtigt, at man konstant dygtiggør sig, sætter sig delmål og griber det seriøst an.

Det er kompetencer, som du kan bruge, når du vil videre i uddannelsessystemet, om det så er på en danseuddannelse, andre kreative eller teoretiske uddannelser.


Dans / Hip-hop har lokaler i Husumgade 44, gården. Hvis du er nysgerrig, så kig forbi tirsdage kl. 11.30.