Beklædningsdesign

Hvad laver vi?

Vi designer og producerer originale kreationer med vægt på både egne ideer og trends. Vi tager udgangspunkt i dine egne ambitioner, og du vil blive udfordret gennem målrettede opgaver og kreative processer.

Vi arbejder med alt fra bukser, skjorter, jakker og nederdele til udsmykningsprojekter og dekoration.

Vi lægger vægt på sidemandsoplæring samt teamwork ved siden af individuelle opgaver og produktioner. På den måde vil du udvikle dig og blive dygtigere til arbejdet med beklædningsdesign. Du vil også blive mere moden og få en bedre forståelse af, hvad du kan.

Hvad lærer du?

På Beklædningsdesign får du en grundig introduktion i både fag og håndværk. Du kommer gennem hele processen fra idé til færdigt produkt og arbejder undervejs med inspiration, idéudvikling, skitser og modetegning, konstruktion af grundformer efter individuelle mål, mønsterudvikling og tilskæring, drapering og opsyning.

Hvad kan du bruge det til?

Efter et forløb på Beklædningsdesign vil du have et bedre grundlag for at kunne vælge videre uddannelsesretning. Opholdet kan bruges som en solid start, hvis du drømmer om en uddannelse inden for formidling, håndværk eller design.

Beklædningsdesign har lokaler i Ravnsborggade 19, 1. sal